Autobedrijf Jan van Dijk

Autobedrijf Jan van Dijk is een dienstverlenende organisatie die zich richt op het verzorgen van mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven.

Autobedrijf Jan van Dijk uit Brielle sloot zich per 1 augustus jl. aan als TOP Merkspecialist in Toyota (VETOS). U vindt het bedrijf aan de Seggelant-Zuid 8.

Jan van Dijk: “De passie voor Japanse auto’s is er al 50 jaar, zolang we bestaan. Wij zijn al erkend reparateur van Honda en willen graag ons specialisme uitbreiden met Toyota. Aansluiting bij TOP Merkspecialist VETOS is voor ons een logische stap. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning als officieel TOP Merkspecialist geven we aan de klanten een duidelijk signaal af. Maar naast Toyota en Honda zijn andere merken natuurlijk ook welkom. 

Autobedrijf Jan van Dijk | Missie

Het verzorgen van kwalitatieve mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven, waarbij we respectvolle klantenbehandeling, traditionele normen/waarden en lange termijn relatie hoog in het vaandel hebben staan.

Wij stralen betrouwbaarheid uit. Afspraak is afspraak. Mocht de gewekte verwachting een keer niet kunnen worden waargemaakt, dan wordt u daar ruimschoots van tevoren van op de hoogte gesteld. Ons bedrijf fungeert als verlengstuk van u. De pro-actieve opstelling geeft aan dat Jan van Dijk Brielle bekend is met uw wensen en verlangens, zodat daar ook op kan worden ingespeeld.

ONZE WEBSITE

Contact gegevens

0181 413 777 info@janvandijk.nl https://www.vetosjanvandijk.nl/
Seggelant-Zuid 8 3237 ME Vierpolders Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×