Autobedrijf Klaas Hobo B.V.

Autobedrijf Klaas Hobo, merkspecialist in Mercedes-Benz, ziet u graag langskomen.

Met ruim 40 jaar aan ervaring is Autobedrijf Klaas Hobo B.V. het juiste adres voor de koop en verkoop van uw Mercedes-Benz. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto, voor occasions van personenauto’s en bestelwagens en voor uw APK.

Onze website Occasions

Merkspecialist in MBSG

Als één van de specialisten in Mercedes-Benz vind u bij ons een uitgebreid assortiment. In onze ruim opgezette showroom vindt u occasions in verschillende prijsklassen. Dankzij onze opgebouwde ervaring voorzien u wij graag van een passend advies en helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Wij garanderen goede service, kwaliteit en goede inruilprijzen. Klantvriendelijkheid staat bij ons gehele team hoog in het vaandel.

Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions? Neemt van te voren dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij uw bezoek voorbereiden en hoeft u niet te wachten.

Werkplaats

Bij Autobedrijf Klaas Hobo B.V. kunt u in onze werkplaats terecht voor al het onderhoud aan uw Mercedes-Benz. Echter zijn wij veelzijdig en zijn alle merken auto’s bij ons welkom. Zo regelen wij de afhandeling bij schade aan uw auto; zoals taxatie, reparatie, vervangend vervoer en ook de correspondentie met de verzekering. Een hele geruststelling. Ook kunt u bij Autobedrijf Klaas Hobo B.V. terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw Mercedes-Benz.

In onze werkplaats hebben wij de originele uitlees- en meetapparatuur van Mercedes-Benz om al uw reparaties snel en vakkundig af te kunnen handelen voor zowel personenauto’s als bestelwagens. Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en u van uitstekende service te voorzien.

Voor al het onderhoud van banden, airco tot een APK keurig bent u van harte welkom bij Autobedrijf Klaas Hobo B.V. in Brakel.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×