Autobedrijf Klein

Welkom bij Klein te Den Oever, uw Merkspecialist in Toyota!

Bent u op zoek naar een nieuwe Toyota, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Klein aan het juiste adres. Bekijk ons online Toyota occasions aanbod of bezoek onze showroom in Den Oever. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Onze website Plan uw APK

Tegenwoordig is tijd kostbaar. En komt het niet altijd uit om uw auto naar de garage te brengen. Daarom komen wij uw auto toch gewoon halen en brengen. Deze service is gratis op Wieringen en in de Wieringermeer. Voor andere plaatsen is de service in overleg tegen een kleine vergoeding te regelen.

Gespecialiseerd in Toyota

Autobedrijf Klein bestaat al vanaf 1951 en is een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota en zijn als Merkspecialist het punt voor uw Toyota. In onze moderne werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Ze werken vanuit één doel: U zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Wij zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s en zijn gespecialiseerd in het merk Toyota.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×