Autobedrijf Koerhuis

Autobedrijf Koerhuis is opgericht in 2009 door Harry en Annet Koerhuis en is een universeel, VSR gecertificeerd autobedrijf. Wij bieden een ruim aanbod van jonge en betrouwbare occasions.

Bij Autobedrijf Koerhuis in Dedemsvaart kunt u rekenen op persoonlijke service en eerlijk advies van ons team. We beschikken over een moderne, goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en APK aan alle merken.  Met ruim 30 jaar ervaring kunt u met al uw auto gerelateerde zaken bij ons terecht.

Sinds kort zijn wij aangesloten bij VSR, Vereniging Specialisten Renault. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe modellen als jonge, betrouwbare occasions. Wij bieden u goed en deskundig onderhoud aan uw Renault.

Koerhuis Dedemsvaart

Autobedrijf Koerhuis is opgericht in 2009 door Harry en Annet Koerhuis en is een universeel, VSR gecertificeerd. Wij bieden een ruim aanbod van jonge en betrouwbare occasions. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke service, eerlijk advies en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Samen met onze medewerkers staan wij u graag tot dienst. Wij houden van een laagdrempelige bedrijfsvoering, waar onze klanten direct contact hebben met de monteurs. Ons doel is om vakkundig, persoonlijk en doelgericht te werk te gaan voor onze klant.

 

Nieuwsgierig? Kom eens lang voor een proefrit of om kennis te maken. De koffie staat klaar aan de Archimedesstraat 11 in Dedemsvaart.

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×