Autobedrijf Koopman Immink

Autobedrijf Koopman Immink, uw Merkspecialist in Toyota & Fiat.

Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard staat altijd voor u klaar met scherpe tarieven en een persoonlijke benadering. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om onderhoud of om aanschaf van een occasion of een nieuwe auto. De VETOS Merkformule staat garant voor hoge kwaliteit voor zowel producten als service en dienstverlening, voor een zeer betaalbare prijs.

Onze website Plan uw APK

Merkspecialist in Fiat

Wij zijn, naast Toyota, gespecialiseerd in het merk Fiat voor de regio Alkmaar en Heerhugowaard. Voor onderhoud en apk aan uw Fiat zijn wij het juiste adres! Autobedrijf Koopman Immink maakt geen onderdeel uit van het officiële Fiat dealer kanaal maar is een onafhankelijke Fiat Merkspecialist. Daardoor leveren we vakmanschap voor een betaalbare prijs!

Onderhoud en reparatie

Ons spreekwoordelijke service en kwaliteit is al bij vele klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan Toyota en Fiat automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto’s! De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota en Fiat kunnen uitvoeren!

Private Lease Toyota

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand! Bij Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard kunt u ook terecht voor de beste leasecontracten voor Toyota en vele andere merken.

Kwaliteit kent geen tijd, maar wel een adres. Wij heten u van harte welkom.

 

Contact gegevens

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl https://www.koopmanimmink.nl
Albert Soncklaan 4 1701 BX Heerhugowaard Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×