Autobedrijf Kroezen en Lambers

Waarom Autobedrijf Kroezen en Lambers? Bij ons bent u aan het juiste adres, meer dan 30 jaar ervaring, kwaliteit, voordelig en betrouwbaar!

Autobedrijf Kroezen en Lambers

Wij zijn in 2015 opgericht door Sjaak Kroezen en Marcel Lambers. Wij zijn voorheen collega’s geweest bij de plaatselijke Hyundai dealer. Met een enorme kennis en jarenlange ervaring met Hyundai mogen wij ons Merkspecialist in Hyundai en Kia noemen vanwege onze aansluiting bij TOP Merkspecialist

Met onze ruime ervaring in de autowereld, onze kennis en vakkundigheid in de autobranche staan wij voor u klaar. Zoekt u een nieuwe auto ook dan helpen wij u graag verder. Als u ons inschakelt als bemiddelaar dan kunt u gebruik maken van onze uitstekende diensten en ons uitgebreide netwerk. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een andere auto.

Ook voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken over moderne werkplaatsapparatuur dat altijd up-to date wordt gehouden. Naast onze all-round opleidingen zijn wij beide goed en vakkundig opgeleid door Hyundai en zijn wij in het bezit van Hyundai opleidingscertificaten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom of werkplaats? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken Contact

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×