Autobedrijf Kroonenburg

Autobedrijf Kroonenburg is een garagebedrijf voor alle merken, maar wel met een (historisch gegroeide) Renault specialisatie en een mooie klanten beoordeling.

Autobedrijf Kroonenburg is een garagebedrijf voor alle merken, maar wel met een (historisch gegroeide) Renault specialisatie en een mooie klanten beoordeling.

Wij zijn ook één van de initiatiefnemers van de VSR, de Vereniging van Specialisten in Renault), waarbij een twintigtal garagebedrijven verspreid over Nederland is aangesloten. Als specialist worden wij getraind door het opleidingsinstituut van Renault Nederland in samenwerking met de Innovam te Nieuwegein voor het praktijkgedeelte. Ook alle noodzakelijke specialgereedschappen en diagnoseapparatuur staan tot onze beschikking. Uw Renault is dus in handen van een echte specialist.

Historie Kroonenburg

In 1964 werden de eerste modellen van Renault naar binnen gereden. Dat was nog in Hoorn. Inmiddels is het bedrijf aan de Dorpsstraat te Zwaag gevestigd, waar eigenaar Rick Kroonenburg en zijn team, als specialisten in Renault en Dacia, dagelijks voor zijn klanten klaar staat.

Autobedrijf Kroonenburg is een echt familiebedrijf en de vierde generatie zit alweer in het bedrijf.

Als all-round autobedrijf zijn alle automerken welkom, maar de boventoon is van huis uit Renault. Zowel nieuwe als gebruikte modellen.

 

Kom gerust een keer langs bij Autobedrijf Kroonenburg, want de koffie staat altijd voor u klaar.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×