Autobedrijf Kusters

Merkspecialist Kusters is Merkspecialist in Peugeot en Citroën, hierdoor is het dé plek voor uw auto onderhoud. Onze deskundige monteurs kunnen u alles over uw auto vertellen.

Bij Autobedrijf Kusters kunt u terecht voor auto-onderhoud en schadeherstel. Denk aan APK, olieservice, banden, servicebeurten en reparaties aan uw auto, bedrijfswagen of camper. Wij werken aan ieder merk auto, camper en bedrijfswagen. Wij zijn aangesloten bij de Merkspecialisten Peugeot- en Citroënvereniging, hierdoor bezitten wij uitgebreide technische kennis over deze merken. In onze vestiging in Vierlingsbeek treft u een showroom, werkplaats, wasserette en tevens onze eigen car cleaning afdeling. Onze afdeling schadeherstel en spuiterij is gevestigd in Groningen. Alle communicatie, afspraken en offertes worden geregeld vanuit onze vestiging in Vierlingsbeek.

Onze website Plan uw APK

Onderhoud en reparatie Autobedrijf Kusters

Onze werkplaats heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. We beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur zodat we u snel en compleet van dienst kunnen zijn. Als universele specialist voeren wij onderhoud, keuringen en reparaties uit aan alle merken auto’s. Wij werken volgens hoge kwaliteitseisen en met succes. Van onze klanten rijdt 99,5% zonder uitval door technische problemen door jaarlijks het onderhoud aan de auto bij Kusters te laten uitvoeren. Mocht er dan toch iets gebeuren dan staan we uiteraard dag en nacht klaar met onze nationale pechhulp.

Contact gegevens

0478-631901 info@autokusters.nl https://www.autokusters.nl
Grotestraat 69 5821 AB Vierlingsbeek Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×