Autobedrijf M. Lijzenga

Autobedrijf Lijzenga, het gezicht van Damwoude. Merkspecialist in Peugeot en Citroën.

Autobedrijf Lijzenga Damwoude is al jaren een begrip in de regio als het gaat om verkoop en onderhoud van auto’s van de merken Citroën en Peugeot.

Dankzij de jarenlange ervaring worden wij met recht de specialist op het gebied van Franse auto’s genoemd. Natuurlijk is ook ieder ander merk van harte welkom bij dit familiebedrijf in Damwoude. De vakbekwame monteurs en modernste diagnoseapparatuur staan garant voor gedegen onderhoud. Autobedrijf Lijzenga heeft altijd rond de 100 kwaliteitsoccasions op voorraad tegen een acceptabele prijs, die altijd worden geleverd met een nieuwe APK. Deze jong gebruikte auto’s zijn voornamelijk van de merken Citroën en Peugeot. Door de verschillende afleverpakketten kunt u zelf kiezen waar u wel en niet voor wilt betalen bij de aanschaf van een andere auto! Benieuwd? U bent van harte welkom in Damwoude bij Autobedrijf Lijzenga voor een vrijblijvende offerte of proefrit.

Helpt u mee?

Bij iedere APK die wij uitvoeren doen wij een donatie aan de Johan Cruyff Foundation. Deze non-profit organisatie helpt kinderen en jongeren met een beperking of die opgroeien in een kansarme omgeving.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snelservice tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

0511-424173 info@lijzengacitroens.nl https://www.lijzengadamwald.nl
Conradi-Veenlandstraat 120 9104 BN Damwoude Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×