Autobedrijf Mos

Autobedrijf Mos, hét adres voor uw Peugeot of Citroën

Autobedrijf Mos, een echt familiebedrijf!

Jaap Mos begon als (vee)handelaar in Nijensleek , zijn zoon Jan begon in 1958 in Ruinerwold. Hij stond bij de KVK ingeschreven als : Automobiel en garagebedrijf , taxibedrijf , handel in en reparatie van landbouwvoertuigen en tractoren , autorijschool , autoverhuur ,  autospuit en uitdeukinrichting. Waarbij een veetransportwagen werd omgebouwd tot kraanwagen en zo begon ook het kraan- takel- en sleepbedrijf.

In de loop der jaren werd het bedrijf dealer van Goggo-mobil. Omdat de productie van deze auto in 1966 werd gestaakt  kwam het Peugeot dealerschap in zicht. In 1967 werd er een loods aan de Productieweg in Steenwijk omgebouwd tot garage waarmee Peugeot in Steenwijk kwam en Mazda in Ruinerwold.

In 1983 kwam Jacob in de zaak in Steenwijk en ging met Peugeot(Talbot) aan de slag. Om aan de huidige wensen te voldoen werd in 1994 onze nieuwe (huidige) vestiging aan de Koematen op Groot verlaat geopend. Door steeds hoger wordende eisen vanuit de importeur kwam in 1999 na 40 jaar Peugeot-dealerschap een einde. Nu is Autobedrijf Mos gespecialiseerd in het merk Peugeot en Citroen en officieel PCA en TOP Merkspecialist. Kom langs of maak een afspraak!

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

0521-513265 info@mos-auto.nl https://www.mos-auto.nl
Koematen 42 8331 TK Steenwijk Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×