Autobedrijf Ouwerkerk

Autobedrijf Ouwerkerk: Voorsprong door vertrouwen

Autobedrijf Ouwerkerk

Als u kiest voor ons als uw partner in mobiliteit dan kiest u voor onze vele voordelen. Deze voordelen zijn mede te danken aan het lidmaatschap van TOP Merkspecialist.

 

Onze website Plan uw APK

 

Kortom daar voelt u zich als klant al snel een “vriend van Ouwerkerk” en dat gevoel wordt door ons hele team al jarenlang gekoesterd. In 1965 heeft Jac. Ouwerkerk Sr. het bedrijf gestart aan de Leidsestraatweg te Harmelen. Inderdaad dat is dus meer dan 48 jaar geleden. Na een tussenstop op de Dorpsstraat wordt in 1977 een nieuw pand gebouwd aan de Breudijk te Harmelen. In 1996 leidt een felle brand tot heftig improviseren en opnieuw bouwen van werkplaats en showroom. In het najaar van 1996 kunnen wij onze activiteiten in het huidige pand voortzetten.
Autobedrijf Ouwerkerk is nog steeds een echt familie- bedrijf waar de broers Henri en Erwin Ouwerkerk als directie optreden. Zij vullen elkaar op zakelijk en technisch gebied prima aan en staan pal voor hun missie:

‘Voorsprong door betrouwbaarheid.’

Hierdoor profiteert u van scherpe afspraken bij de aanschaf en het onderhoud van uw auto. Flexibele en persoonlijke service krijgt u als vriend van Ouwerkerk op de koop toe.

Autobedrijf Ouwerkerk hoopt u in de toekomst te mogen begroeten!

Contact gegevens

0348442353 info@autobedrijf-ouwerkerk.nl
Breudijk 1-C 3481 LM Harmelen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×