Autobedrijf Stipdonk

Autobedrijf Stipdonk is uw Mercedes-Benz specialist in de omgeving.

Autobedrijf Stipdonk is al in 1947 begonnen aan het bouwen van haar historie. Van oudsher waren wij een transportbedrijf gevestigd in Leiden, maar hier was geen toekomst voor ons bestemd. Na enkele overnames en wijzigingen van locaties is de heer Wassenaar in 1987 ingetreden. Op het moment nog steeds eigenaar van Stipdonk. Na overname van Autoschadeherstel Montanus heeft Autobedrijf Stipdonk meer ruimte tot haar beschikking. Dit is ten goede gekomen aan het opzetten van een eigen schadeafdeling en spuiterij. Wij voorzien op het moment in onderhoud en reparatie maar ook in schade herstel.

Onze website Onderhoud en reparaties

Autobedrijf Stipdonk specialist in Mercedes-Benz

Na het aansluiten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep, ook wel MBSG, mogen wij ons ook officieel Mercedes-Benz specialist noemen. Hier zitten van zelf spreken verschillende voorwaarden aan verbonden. Al onze onderhoud en reparatie werkzaamheden worden gedaan met behulp van officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur. Een onderdeel wordt dan ook uitsluitend vervangen door officiële originele onderdelen. Wij verwelkomen echter meer dan alleen maar Mercedes-Benz occasions. Zo bent u ook met uw andere merk auto van harte welkom!

Heeft u vragen over onderhoud of reparatie? Twijfel niet langer en neem contact op met ons. Wij zorgen er voor dat u weer zo spoedig mogelijk veilig de weg op gaat.

Wij zien u graag terug bij ons autobedrijf in Katwijk!

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×