Autobedrijf Tensen- Enkhuizen

Als compleet-services bedrijf zijn wij onze klanten van dienst vanaf het moment dat zij een auto zoeken tot het onderhoud en de koop van weer een nieuwe auto.

Tensen in Enkhuizen

PCA & TOP Autobedrijf Tensen in Enkhuizen is al jaren gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en is daarom aangesloten bij PCA en TOP Merkspecialist. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën maar zijn opgeleid om alle merken auto’s uitmuntend te kunnen onderhouden.

Als PCA en TOP Merkspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor uw auto. Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services en meer kunt u bij ons terecht.

Geschiedenis

Autotensen BV is sinds 1953  actief in de autobranche. Na meer dan 60 jaar onze service te hebben verleend in Hoorn, kunt u sinds 2012 als klanten tevens terecht in Enkhuizen. Aan De Dolfijn zijn wij makkelijk bereikbaar en staan wij altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door onze klantgerichtheid en een team van specialisten zijn wij in staat om de meest geschikte service en hoogste kwaliteit te bieden tegen zeer betaalbare tarieven.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bij Autobedrijf Tensen in Enkhuizen bent u altijd welkom!

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×