Autobedrijf Ter Veer

Autobedrijf Ter Veer, uw Merkspecialist in Peugeot en Citroën te Spijk!

Autobedrijf Ter Veer bestaat al vanaf 1927 en is een familiebedrijf met een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Historie Autobedrijf Ter Veer

Het bedrijf Ter Veer was ook voordat men in de autobranche stapte al een heel actief en veelzijdig bedrijf in Spijk. Om het maar eens op te sommen: het was een smederij, een fietsenmakerij en er was ook een afdeling met potten en pannen. Het eerste auto dealerschap in 1927 was van Ford. Maar auto’s kwamen eerst de zaak niet in, want binnen stonden de paarden die nieuwe hoefijzers kregen. De auto’s werden aan de straat gerepareerd. Sinds die tijd is er een hoop veranderd. Autobedrijf Ter Veer is een modern bedrijf waar de klant centraal staat en waar vakmanschap wordt geleverd tegen een betaalbare prijs!

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×