Autobedrijf Thalen

Autobedrijf Thalen uw Merkspecialist in Peugeot en Citroën te Dedemsvaart.

Autobedrijf Thalen is uw Peugeot & Citroen service punt voor de regio. Tevens houden wij ons bezig met in-verkoop van alle merken auto’s reparaties, onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel. Ook onderhouden wij lease auto’s. Autobedrijf Thalen onderscheid zich als een prettig gastvrij bedrijf die op een correcte manier zaken wil doen Wij nodigen jullie van harte welkom in ons bedrijf om eens een kijkje te komen nemen.
Autobedrijf Thalen te Dedemsvaart is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij zijn u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs. Kom langs in onze werkplaats of showroom te Dedemsvaart of plan gemakkelijk en snel online uw afspraak!

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×