Autobedrijf van de Bovenkamp

Mercedes-Benz specialist Autobedrijf van de Bovenkamp is de beste in uw buurt!

Autobedrijf van de Bovenkamp

Autobedrijf van de Bovenkamp is al meer dan 18 jaar uw Mercedes-Benz specialist met jaren lange ervaring in het onderhoud en de verkoop van Mercedes-Benz auto’s. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van uw auto, Mercedes-Benz occasions en voor uw APK.

Onze website  Occasions

In onze sfeervolle showroom vindt u een ruime keus aan betrouwbare Mercedes-Benz occasions. Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van een verstandige keuze. Wij garanderen service, kwaliteit en goede inruilprijzen en adviseren u daarom graag!

Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions? Dat kan! Neem contact met ons op om voor het plannen van een afspraak.

Merkspecialist in Mercedes-Benz

Onderhoud, reparatie, airco werkzaamheden en APK-keuring. Zo maar steekwoorden van werkzaamheden die in de werkplaats van Autobedrijf van de Bovenkamp plaatsvinden. Iedere auto heeft onderhoud nodig om vroegtijdige slijtage tegen te gaan. Heeft u auto al onderhoud nodig of heeft u hier een vraag over? Twijfel niet en neem snel contact op!

Als lid van de Mercedes-Benz specialisten groep bestaan wij uit ervaren gedreven vakmensen met een oog voor de klant én de techniek. Dit allemaal gepaard met het specialisme in Mercedes-Benz. Alles met het oogmerk om de klant tegen een betaalbare prijs het onderhoud aan hun auto aan te kunnen bieden.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×