Autobedrijf van der Cruijs

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Van der Cruijs Maastricht B.V. aan het juiste adres.

Wij zijn uw adres voor Peugeot & Citroën rijders en hebben altijd een aantal kwalitatieve occasions op voorraad!

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Van der Cruijs Maastricht B.V. aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Maastricht. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed!

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Autobedrijf van der Cruijs in Maastricht staan altijd voor u klaar. Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services kunt u bij ons terecht.
Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×