Autobedrijf Van der Veer

Autobedrijf Van der Veer, onafhankelijk autobedrijf alle merken! Gespecialiseerd in Hyundai

Autobedrijf Van der Veer

Autobedrijf Van der Veer in Puttershoek gaat verder als TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai. Als lid van TOP Merkspecialist in Hyundai bent u bij ons verzekerd van officiële apparatuur en onderdelen. Wij helpen u graag weer snel de weg op!

 

Onze website Plan uw APK

 

Zelfstandig

De twee eigenaren Johan en John van der Veer waren vanaf 1993 Hyundai-dealer. ‘Omdat de Hyundai-importeur het contract niet verlengt, sluiten wij ons aan bij TOP Merkspecialist. De voordelen voor ons zijn groot. Naast het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap wordt er van alles geregeld. De mobiliteitsgarantie is daar één van. Wij zijn erg tevreden over de inkoopvoordelen en marketingondersteuning. Ook de sales- en aftersalescondities staan onze zelfstandigheid niet in de weg. Daar plukken wij als ondernemer en onze klanten de vruchten van.’

Klanten van Van der Veer kunnen bij hun autobedrijf niet alleen terecht voor onderhoud aan hun Hyundai, maar ook voor privélease, voor alle merken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor onderhoud, keuringen of een proefrit? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Hopelijk tot ziens in Puttershoek!

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×