Autobedrijf van Dolderen

Bent u op zoek naar een nieuwe Toyota of een goede occasion? Dan bent u bij Autobedrijf Van Dolderen al sinds 1933 aan het juiste adres.

Onze website Plan uw APK

Autobedrijf van Dolderen

Autobedrijf van Dolderen is een gerenommeerd autobedrijf dat al sinds 1933 het goede adres is voor een nieuwe auto en jong gebruikte occasions. Wij zijn een zelfstandig autobedrijf gespecialiseerd in het merk Toyota. Wanneer u een link naar de showroom maakt, treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto’s. In onze showroom staan meer merken dan enkel Toyota.

Werkplaats

Ons bedrijf beschikt, naast een showroom, ook over een werkplaats. Hier kunt u terecht voor de volgende diensten: regulier onderhoud, APK, schadeherstel, ruitreparatie en aircoservice.
Wij zijn sinds 1935 aangesloten bij de BOVAG.

In 1980 werden wij Toyota dealer waardoor onze specialisatie in dit merk is ontstaan. In 2008 hebben wij ons aangesloten bij VETOS (vereniging van Toyota specialisten). Allemaal kleinschalige bedrijven met maar één doel: dicht bij de klant staan, met zijn wensen rekening houden en die wensen op een zo soepel mogelijke manier oplossen. Dit is onze core-business en met die instelling hopen wij nog vele jaren onze vaste- en nieuwe klanten te kunnen bedienen. Met ons team werken wij elke dag aan het verfijnen en verbeteren van onze organisatie.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Soest!

 

Contact gegevens

0356012330 info@dolderen.nl https://www.dolderen.nl
Burg. Grothestraat 68 3761 CN Soest Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×