Autobedrijf van Putten

Autobedrijf van Putten uit Breda is TOP Merkspecialist in Toyota

Autobedrijf van Putten uit Breda is al jaren een begrip als officiële Honda dealer in de regio Breda en omstreken en sinds kort ook TOP Merkspecialist in Toyota!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en hebben inmiddels ook een degelijke naam opgebouwd met onderhoud, schadeherstel en montage van accessoires bij campers.

Onze website

Autobedrijf van Putten

Naast uiteraard nieuwe Honda modellen verkopen wij ook nieuwe auto’s van andere merken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een zeer betrouwbare occasion. Er is altijd een ruime keuze voor u op voorraad, mocht er op dat moment niets voor u bij staan, dan gaan wij voor u de gewenste auto zoeken.

Ook voor onderhoud van alle merken kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden. Wij zijn erkend in het uitvoeren van APK en hebben wij een gecertificeerd inbouwstation voor alarminstallaties, airco-inbouw en -onderhoud en verder alle radio- en navigatiesystemen.

Bovendien bouwen wij alle denkbare extra’s op of aan uw camper, kijk hiervoor bij accessoires.

U bent van harte welkom in Breda!

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×