Autobedrijf van Velzen

Autobedrijf van Velzen | TOP Merkspecialist in Volvo | Onderhoud & Reparatie

Autobedrijf Van Velzen, de TOP Merkspecialist in Volvo uit Hazerswoude Rijndijk, omgeving Alphen en Leiden!

Wij bestaan als bedrijf ruim 50 jaar en zijn al zeker 30 jaar gespecialiseerd in het merk Volvo. Het begon allemaal met de “katterug” (544) en de “amazon” (121). Nu werken we met de jonge en oude modellen van Volvo. Door onze ruime ervaring van verschillende modellen kunt u bij ons terecht met elk type Volvo. Tevens doen wij onderhoud van alle merken personenauto’s.

Onderhoud Volvo

Voor service, onderhoud en apk voor Uw Volvo bent U bij Autobedrijf van Velzen aan het juiste adres. Heeft U een nieuwe Volvo of een oldtimer ? Dat is geen probleem voor de Volvo specialist in Hazerswoude Rijndijk. We werken met onderdelen die een goede prijs en kwaliteit verhouding hebben , al vele jaren onderhouden we alle modellen van Volvo. Onderhoud en apk voor andere merken is bij ons ook mogelijk, hiervoor is diagnose apparatuur voor aanwezig.

Service op 1

Wij stellen service op de eerste plaats, bent U bij ons in onderhoud met Uw auto en er is een probleem dan proberen we U zo snel mogelijk te helpen en vaak is er ook een leenauto die we U kunnen aanbieden.

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×