Autobedrijf Van Winsum

TOP Merkspecialist Autobedrijf van Winsum

Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is al sinds 1936 een begrip in Wapenveld en omgeving. Het familiebedrijf is uitgegroeid van een klein zelfstandig autobedrijf in Wapenveld tot een full service autobedrijf, waarvan de laatste 40 jaar gespecialiseerd in Opel.

 

Onze website  Plan uw APK

 

Wij zijn officieel TOP Merkspecialist in Opel. Dat is goed nieuws voor de Opelrijders uit Wapenveld en omgeving.

Daarom hebben wij ons in 2020 tevens aangesloten bij TOP Merkspecialist. De garageformule voor autobedrijven gespecialiseerd in het merk Opel.  Autobedrijf Van Winsum staat voor voor persoonlijke Autoservice, betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

Namens alle medewerkers van Autobedrijf G. Van Winsum B.V. bent u van harte welkom aan Groteweg 42 in Wapenveld. Autobedrijf G. Van Winsum B.V., al ruim 83 jaar vertrouwd op weg!

Bij Autobedrijf G. Van Winsum B.V. kunnen wij u met alles helpen. Van onderhoud, APK tot airco onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij helpen u zo snel mogelijk weer de weg op tegen scherpe tarieven.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een bezoekje aan onze showroom of werkplaats? Dit kan! Door op een van onderstaande buttons te klikken komt u in contact met ons.

 

Contact Afspraak maken

 

Contact gegevens

0384478531 info@vanwinsum.nl https://top.vanwinsum.nl
Groteweg 42 8191JX Wapenveld Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×