Autobedrijf Victor Rensen

Autobedrijf Victor Rensen, uw adres voor Volvo, Peugeot & Citroën in Groenlo.

Autobedrijf Victor Rensen, is gevestigd in Groenlo, de Volvo, Peugeot en Citroen specialist in de regio. Vanaf  2014 is er door Victor Rensen veel veranderd. Investeringen in equipment, verbeteringen in service, kwaliteit en dienstverlening met volle inzet van ons team hebben geleid tot een prachtige klantwaardering.  100 % van onze klanten beveelt ons zelfs aan!
Hiermee scoren we in onze Merkspecialisten vereniging een top drie klassering.

Net zoals de andere Merkspecialisten leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op onze geleverde diensten en auto’s zijn vastgelegd.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website Plan uw APK

Voor u als klant een extra zekerheid.

Op een groot aantal punten heeft de PCA haar eisen inzake bedrijfsvoering, noodzakelijke kennis en apparatuur en milieuzaken beduidend verder aangescherpt dan de BOVAG eisen. Hierdoor zijn wij nog meer onderscheidend en van waarde voor u als klant. Wij heten u graag welkom in onze werkplaats of showroom te Groenlo! Kom langs of plan gemakkelijk online uw afspraak.

PCA: Gewoon Goed!

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×