Autobedrijf Wemmenhove

Autobedrijf Wemmenhove, al 75 jaar een begrip in Zuidwolde.

Autobedrijf Wemmenhove is als PCA Merkspecialist gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, al meer dan 70 jaar een begrip in de regio!

We zijn een echt familiebedrijf, met de betrouwbare mentaliteit die daar bij hoort. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.  En dat tegen zeer aanvaardbare tarieven. Bovendien kennen we onze klanten, u bent geen nummer of een persoon die bij een kenteken hoort, u bent onze klant die wij behoren te kennen en te respecteren. Onze activiteiten worden op een duidelijke wijze gespecificeerd en berekend, wij houden van transparantie en duidelijkheid.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Wemmenhove aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Zuidwolde. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed! Kom langs of plan online uw afspraak! Wij heten u graag welkom bij Autobedrijf Wemmenhove te Zuidwolde.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×