Autocentrum Leek

Autocentrum Leek, uw Merkspecialist in Peugeot & Citroën.

Autocentrum Leek

Autocentrum Leek is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn wij gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van  zijn u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Leek.
Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed!  Kom langs in onze werkplaats of showroom te leek of plan gemakkelijk online uw afspraak in! Graag tot snel bij Autocentrum leek!

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

0594-511949 info@autocentrum-leek.nl https://www.autocentrum-leek.nl
Kamerlingh-Onnesstraat 14 9351 VD Leek Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×