Autodrome Grassère

Sinds 1931 een autobedrijf dat gespecialiseerd is in Peugeot, Citroën, Suzuki en Ford. Verkoop, service, onderhoud en schade reparaties!

Autodrome Grassère te Bocholtz is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Wij hebben altijd een regelmatig wisselend aanbod occasions op voorraad. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Autodrome Grassère in Bocholtz zijn u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen. Daarnaast werken wij veel met een zoekopdracht waarbij wij voor u de juiste occasion zoeken.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Maar eenieder kent Autodrome Grassère van :

* Geselecteerde (vaak jonge) occasions van voornamelijk Peugeot en Citroën.
* Onderhoud, Reparatie en Diagnose aan personen- en bedrijfsauto’s
* Airco reparaties, autobanden en uitlijning
* APK Keuringen en Onderhoud
* Auto onderdelen en accessoires
* Auto (Ruit) schade-herstel

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

045-5441835 info@grassere.nl https://grassere.nl
Baneheiderweg 49 6351 JP Bocholtz Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×