Autohuis Terneuzen

Autohuis Terneuzen is officieel TOP Merkspecialist in Kia!

TOP Merkspecialist in Kia

Voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands Kia kunt u uitstekend terecht bij Rida Groep in Terneuzen. Waarom? Samen met Autohuis Terneuzen zijn wij officieel TOP Merkspecialist in Kia gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Dat wil zeggen dat wij alle automodellen leveren en ervoor zorgen dat uw nieuwe auto helemaal rijklaar is.

Autogroep RIDA

Een nieuwe of gebruikte Kia, onderhoud of reparatie? Bij Autohuis Terneuzen bent u aan het juiste adres met uw Kia. Met onze vestiging Autohuis Terneuzen hebben wij sinds 2001 ervaring met het merk Kia, en zijn sinds maart 2022 TOP Merkspecialist in Kia. Ons gemotiveerd en technisch hoog opgeleid team zal er alles aan doen u perfect van dienst te zijn.

Of het nu gaat om de aankoop of het onderhoud van uw Kia, het team van Autohuis Terneuzen staat voor u klaar. Wij onderhouden uw auto conform fabrieksvoorschrift. Dat is van belang, want alleen dan kunt u, indien nodig, aanspraak maken op de fabrieksgarantie. Dit laatste geldt overigens niet alleen voor Kia maar in zijn algemeenheid voor alle merken. Dit mede dankzij de overeenkomst met TOP Merkspecialist. Mocht u nog niet aan een Kia toe zijn, weet dan dat Rida Groep u ook met u auto van een ander merk perfect kan helpen. Wij verwelkomen u graag in Terneuzen bij onze Kia vestiging!

Maak een afspraak

Contact gegevens

0115 - 613 690 algemeen@autohuis-terneuzen.nl
Productiestraat 8 4538 BX Terneuzen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×