Automobielbedrijf Dijkwel

Automobielbedrijf Dijkwel Vlissingen is al ruim 60 jaar een begrip in Zeeland, een echt familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Automobielbedrijf Dijkwel is al ruim 60 jaar een begrip in Zeeland, een echt familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn als officieel PCA en TOP Merkspecialist gespecialiseerd in de merken Peugeot, Citroën en het onderscheidende merk DS. In onze modern ingerichte werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s.

Bij Dijkwel bieden wij u tevens een ruime keuze betrouwbare occasions. Met onze passie voor Franse auto’s is uw klassieker of youngtimer hier ook van harte welkom. Naast onze reguliere diensten zijn wij ook een uw zakelijk partner voor het beheer van uw wagenpark. Automobielbedrijf Dijkwel adviseert u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij willen graag uw wensen vertalen naar de diverse modellen van Citroën en Peugeot of wellicht een ander merk . Sterker nog; daar waar de merkdealer enkel zijn eigen merk zal verkopen willen wij u als importeurs onafhankelijk autobedrijf graag van dienst zijn met objectief advies tot welk merk dan ook. Uiteraard helemaal naar uw wensen!

Wij gaan voor een persoonlijke benadering en nemen de tijd om naar u te luisteren. No-nonsense, gewoon Goed!

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en kwalitatieve occasions, van snel service tot garantie, voor al deze services kunt u bij ons terecht.
Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

0118-417711 info@dijkwel.nl https://www.dijkwelvlissingen.nl
Industrieweg 27-29 4382 NA Vlissingen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×