Autoreparatiebedrijf Sparidans

Voor het onderhoud, de APK en alle reparaties aan uw personenauto of lichte bedrijfswagen kunt u terecht bij Autoreparatiebedrijf Sparidans!

Voor het onderhoud, de APK en alle reparaties aan uw personenauto of lichte bedrijfswagen kunt u terecht bij Autoreparatiebedrijf Sparidans!

Ik, Harm Sparidans heb meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en ben inmiddels  10 jaar gespecialiseerd in Peugeot. Ik heb me in die 10 jaar opgewerkt tot technisch specialist bij Peugeot.

Dus ook voor storingen/diagnose bent u bij mij aan het juiste adres. Ook ben ik in het bezit van speciale apparatuur om de verstopte inlaatkanalen van de THP motoren van Peugeot en Citroen te kunnen reinigen.

Maar mijn werkzaamheden gaan verder dan alleen Peugeot, alle merken zijn natuurlijk welkom! In mijn werkplaats is moderne apparatuur aanwezig en ik volg diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Dus kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek of plan gemakkelijk online uw afspraak in!

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en lease, van snel service tot garantie, voor al deze services en meer kunt u bij ons terecht. Wij bieden altijd kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze website Plan uw APK

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×