Autoservice Middenmeer

Autoservice Middenmeer. Voor betaalbare en goede service. | Autoservice Middenmeer is uw partner in mobiliteit voor de regio Middenmeer en omstreken.

Autoservice Middenmeer is opgericht door André de Rijk en Michael Guldner. Beiden zijn al bekend in de Wieringermeer. Ze waren tot voor kort werkzaam bij Renault Stokman in Wieringerwerf, welk bedrijf onlangs werd gesloten, maar willen graag actief blijven voor de klanten die ze daar hadden.

Autoservice Middenmeer

De twee hebben zich aangesloten bij de VSR, welke afkorting staat voor Vereniging Specialisten Renault. Deze bestaat uit voormalige Renault-dealers, die nog altijd liefde voor het Franse merk hebben, maar niet willen investeren in de hoge eisen die de fabrikant aan dealers stelt. Door de samenwerking met de VRS beschikken wij over alle apparatuur en zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond het onderhoud en de reparatie van Renaults en Dacia’s, die wij aanzienlijk goedkoper kunnen onderhouden,” aldus De Rijk.

Het bedrijf doet in nieuwe en gebruikte auto’s, van alle merken. Momenteel zijn er vijftig auto’s op voorraad.

Kom gerust een keer langs bij ons in de showroom of in de werkplaats. Wij maken altijd tijd voor u vrij, en een bakje koffie staat voor u klaar.

Wij verwelkomen u graag!

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×