Autoservice SVL B.V.

Autoservice SVL uit Bladel. Merkspecialist in Mercedes-Benz.

Onze website Occasions

Autoservice SVL is gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Door alle vele cursussen, bijscholingen en jaren lange ervaring zijn we vakkundig opgeleid om aan alle soorten en merken auto’s te kunnen werken. Voornamelijk zijn wij specialist in Mercedes-Benz en Duitse merken, maar alle merken zijn bij ons van harte welkom.

Autoservice SVL B.V.

Al onze monteurs zijn volledig vakkundig opgeleid om in een zeer korte tijd een heldere diagnose te stellen en vervolgens u een passend advies te geven. U kunt bij ons terecht voor APK, advies, onderhoudsbeurten, schadeherstel en vele andere werkzaamheden aan uw auto. Als lid van de Mercedes-Benz Specialisten Groep hebben wij jarenlange ervaring opgedaan met deze occasions. Aangesloten bij deze vereniging verzekert u van een kwalitatief goed onderhoud. Daarbij bestaat onze werkruimte uit officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur en repareren wij met erkende producten.

Twijfel niet en bel ons gerust voor een vraag of wanneer u een advies nodig heeft. Voor een proefrit kunt u ook altijd bij ons terecht. Maar hiervoor een afspraak zodat de occasion bij aankomst rijklaar staat.

Wij zien u graag in de toekomst!

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×