Autoservice VDB BV

Autoservice VDB in Oeffelt, vlakbij Cuijk en Boxmeer is een vertrouwd adres voor de aankoop van een betrouwbare occasion voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Toyota.

Historie van VDB

Op 1 maart 2009 hebben Theo en Edwin van den Bosch het autobedrijf Autoservice VDB opgericht. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de auto-industrie, voornamelijk op technisch gebied. Als diagnosespecialist werkt Theo voornamelijk met moderne auto-elektronica en heeft ruime ervaring met het installeren van de nieuwste auto-accessoires en het onderhouden en repareren van alle populaire automerken. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfs- en terreinwagens. Voor reparatie en onderhoud van alle gangbare automerken.

Een goede basis om als broers een eigen autobedrijf te starten waarbij wij ons met name richten op: o.a.
• Onderhoud en reparatie van alle voorkomende merken
• APK keuringen (wij beschikken over een moderne APK teststraat)
• Aircoservice
• Schadeafwikkeling incl. schadeherstel
• Storingsdiagnose
• Ruitreparatie / -vervanging
• Inbouw accessoires (GSM carkits, navigatiesystemen etc.)

 

Merkspecialist in Toyota

Om ons specialisme in Toyota te bestempelen zijn wij sinds januari 2023 officieel VETOS Merkspecialist. Samen worden de krachten gebundeld en worden wij nóg beter in Toyota. Voor u zal er aan de voorkant weinig veranderen en blijven wij Autoservice VDB.

 

Betrouwbare service

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met veel belangrijke organisaties zoals BOVAG, RDW, Nationale Autopas en dus ook bij VETOS. Dit biedt u niet alleen een aantal zekerheden bij de aankoop van een occasion zoals een betrouwbare kilometerstand van een auto, maar garandeert ook de deskundigheid van bijvoorbeeld het onderhoud dat wij uitvoeren. Kwaliteit is voor ons een belangrijk begrip.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×