Blaak Automotive

Als jarenlange Hyundai dealer is Blaak Automotive aangesloten bij TOP Merkspecialist. Voor vakkundig en vertrouwd onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat leuk dat u onze pagina bezoekt!

Wij als TOP Merkspecialist in Hyundai en Kia verzorgen verkoop, het onderhoud en de reparatie van Hyundai in de regio Ridderkerk. Dus wat u ook zoekt voor uw Hyundai en Kia – u vindt het zeker bij ons. Daarbij kunt u rekenen op onze deskundigheid, enthousiasme én attente service. Voor meer informatie begroeten we u graag in ons bedrijf. Tot ziens!

 

Onze website Afspraak maken

 

TOP Merkspecialist in Hyundai en Kia

Na onze jarenlange ervaring als Hyundai dealer, is de stap naar TOP Merkspecialist een logische. Blaak Automotive is door de stap naar TOP Merkspecialist in Hyundai verzekerd van behoud van het specialisme. Bij ons kunt u nog steeds terecht met uw Hyundai voor onderhoud, reparatie en andere uiteenlopende diensten. Door het Merkspecialisme bent u verzekerd van officiële uitleesapparatuur en diagnoseapparatuur.

Kom langs bij Blaak Automotive, de koffie staat altijd voor u klaar!

Bel 0180-480082 en maak een afspraak met onze verkoop adviseurs.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag verder. Tot ziens in Ridderkerk bij Blaak Automotive!

 

Contact gegevens

0180-480082 verkoop@blaakautomotive.nl https://www.topblaak.nl/
Zadelmakerstraat 2 2984CC Ridderkerk Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×