Bossen & de Bakker

Bossen & de Bakker. De Mercedes-Benz specialist van Noord-Holland!

Bossen & de Bakker is een begrip in de regio Noord-Holland. Te herkennen langs de doorgaande weg bij de stoplichten in Noord-Scharwoude, in de koop van Noord-Holland. Al ruim 50 jaar Mercedes-Benz specialist en inmiddels ook volwaardig specialist in Porsche.

Onze website Occasions

Merkspecialist in Mercedes-Benz

Door onze jarenlang opgebouwde ervaringen zijn we inmiddels uitgegroeid tot erkend specialist in Mercedes-Benz. Daarnaast zijn wij inmiddels ook specialist in Porsche. Uitmuntend in zowel de werkplaats en in de verkoop op beide fronten. De showroom is gevuld met verschillende occasions met een zeer divers aanbod. Het maken van een proefrit in een van onze occasions is mogelijk, hiervoor moet wel een afspraak gemaakt worden. Gepaard hiermee vindt u op de site de verschillende modellen van zowel Mercedes-Benz als Porsche, informatie over service en verkoop, informatie over het bedrijf met een stukje historie, een virtuele rondleiding en een aantal nieuwsberichten.

Bent u Mercedes-Benz of Porsche liefhebber en benieuwd wat Bossen & de Bakker voor u kan betekenen? Eén ding is zeker. Of het nu in de werkplaats of de showroom is, de service verlening staat voorop.

Wij zien u graag terug in Noord Scharwoude bij Bossen & de Bakker!

 

Contact gegevens

0226 - 312970 info@bxb.nl https://mercedesspecialistnoordholland.nl
Dorpstraat 682 1723 HL Noord Scharwoude Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×