De Renaultspecialist Breda

De Renaultspecialist is een universeel all-round garagebedrijf dat gespecialiseerd is in Renault, in Breda al sinds 1984!

Sinds 2002 heeft Timo Bervoets uitstekend opgeleid personeel. Het verlenen van goede service en persoonlijke aandacht hoog staan. Hierbij wordt natuurlijk gezorgd voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Ook voor een betrouwbare occasion bent u hier aan het goede adres, zo niet uit eigen voorraad dan wel bij een betrouwbare collega van de Renault Merkspecialisten.

Renault specialist in Breda

Maak een afspraak

Vereniging specialisten Renault

De VSR is een groep in Renault gespecialiseerde autobedrijven, die door op diverse vlakken samen te werken, hun kwaliteit qua technische kennis en apparatuur up to date houden. De VSR-dealers streven naar een zo goed mogelijke relatie met hun klant, waardoor u kunt vertrouwen op goed en deskundig advies, zowel voor wat betreft een reparatie als bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.
In onze werkplaats wordt u nog persoonlijk geholpen door vakbekwame medewerkers. Speciaal om hun vaardigheden en kennis op peil te houden nemen zij regelmatig deel aan trainingen op hun vakgebied. Wij hanteren vaste onderhoudstarieven.
Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het goede adres. In tegenstelling tot wat sommige verzekeringsbedrijven beweren, bent u NIET verplicht uw auto door hen aanbevolen bedrijven te laten herstellen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×