Garage Bakker

Garage Bakker is een oud familiebedrijf aan de noordzijde van Apeldoorn. Na ons 36 jarig Renault-dealerschap hebben we ons in 1998 gespecialiseerd in Renault en Dacia.

Wij zijn dus al jarenlang het beste adres voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw Renault of Dacia. Overigens kunt u uiteraard ook voor andere merken bij ons terecht. Wij hebben altijd een ruime wisselende voorraad gebruikte auto’s staan. Wij hebben meestal zo’n 100 occasions op voorraad.

Enige jaren geleden hebben wij onze werkplaats compleet gemoderniseerd. De werkplaats is o.a. voorzien van een nieuwe vloeistofdichte vloer, 7 nieuwe hefbruggen, een nieuwe remmen- en schokdempertestbank, sporingsbank en nieuwe bandenmontage- en balanceerapparatuur.

Met onze compleet nieuw ingerichte werkplaats zijn wij weer helemaal klaar voor de complexe eisen die er aan een auto uit de 21ste eeuw aan een werkplaats stelt. Tevens voldoen wij door de verbouwing aan de nieuwste milieu- en Arbo-eisen.

Garage Bakker uit Apeldoorn

In 2006 zijn wij lid geworden van de nieuw opgerichte Vereniging Specialisten Renault (VSR). In 2006 zijn wij lid geworden van de nieuw opgerichte Vereniging Specialisten Renault (VSR). Deze vereniging is een onderdeel van de ECSA (European Car Specialists Association).

De VSR heeft onder andere als doel haar leden te voorzien van alle technische informatie en apparatuur om optimale service op “dealerniveau” te kunnen blijven leveren. Tevens heeft de VSR een landelijk dekkend netwerk met servicepunten en producten als bijvoorbeeld de VSR mobiliteitspas.

Contact gegevens

055-5214208 info@garagebakker.nl https://www.garagebakker.nl/
Gazellestraat 21 7315 GB Apeldoorn Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×