Garage De Backer

Bij PCA & TOP Garage De Backer kunt u altijd terecht voor reparaties en onderhoud aan uw Peugeot, Citroën of andere auto. U bent van harte welkom!

Garage De Backer

PCA & TOP Garage De Backer te Adegem is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA & TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Garage De Backer in Adegem is u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Kwaliteit door ervaring

Peugeot De Backer is een jong, dynamisch en sportief bedrijf die de klant steeds persoonlijk benadert en een uitmuntende service bezorgt. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de automobielwereld en met de driemaandelijkse technische cursussen zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Verder maakt Peugeot De Backer alles rond automobiel zo ecologisch mogelijk. B.V.: het verwerken van oude banden en afval. Wij werken samen met Car-pass om valse kilometerstanden tegen te gaan. Dankzij onze inzet hebben we meerdere awards en attesten van verschillende instanties mogen ontvangen

Onze website

Contact gegevens

050 - 719 197 garage@peugeotdebacker.be
Staatsbaan 35 9991 Adegem België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×