Garage Dijkers

Garage Dijkers is al meer dan 35 jaar hét adres voor al uw transportoplossingen in Nieuwland en omstreken.

Wij zijn multimerken dealer met Renault bedrijfs- en personenwagens als specialisme. Tevens hebben wij een ruime ervaring als Renault Trucks dealer. Natuurlijk beschikken wij over alle faciliteiten om u flexibel van dienst te kunnen zijn.

De werkplaats is universeel ingericht voor alle merken auto’s, bestelwagens en trucks, u heeft voor uw gehele wagenpark slechts één aanspreekpunt. Met ruime openingstijden en gemotiveerd personeel zijn wij er voor uw rentabiliteit. Bij Garage Dijkers kunt u rekenen op een persoonlijk ontvangst en deskundig advies. Dankzij het brede productaanbod bieden wij elke vakman een passende werkoplossing.

Reparatie- en onderhoudscontracten

Van te voren weten wat de onderhoudskosten bedragen? Bij ons heeft u de mogelijkheid voor reparatie- en onderhoudscontract. Zo rijdt uw auto of wagenpark het hele jaar door veilig op de weg. Neemt u contact op met ons verkoopteam en wij bespreken geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Contact Garage Dijkers

Voor informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze verkoper. Hij heeft jarenlange ervaring met de producten van Renault, Renault Trucks en Isuzu en kunnen u dan ook op de juiste wijze adviseren.

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×