Garage Lavrijsen

Bij PCA en TOP Merkspecialist Lavrijsen in Geel bent u van harte welkom. Onze deskundige monteurs kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Garage Lavrijsen

PCA Garage Lavrijsen te Geel is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA & TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Garage Lavrijsen in Geel is u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Van onderhoudsbeurt en snelle service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Garage Lavrijsen gaat ‘Slim Vooruit’

Wij bouwen verder op onze rijke historie én kijken vooruit:

-Tegenwoordig worden garages almaar grootschaliger en anoniemer. Niks daarvan bij ons. In ons warm familiebedrijf ervaar je altijd een persoonlijke aanpak.

-Aan de andere kant beseffen we natuurlijk dat de wereld in sneltempo verandert. Als middelgrote, wendbare organisatie volgt Lavrijsen de mobiliteitstrends dan ook op de voet. Of het nu gaat over aankoop, onderhoud of herstelling: samen gaan we … slim vooruit.

Onze gehele historie is te lezen op onze eigen website. Neem hier gerust een kijkje!

Onze website Contact

Contact gegevens

014 578370 info@lavrijsen-geel.be
Molseweg 88 2440 Geel België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×