Garage Peelaerts

Voor onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom bij PCA/TOP Merkspecialist Peelaerts.

Garage Peelaerts

PCA en TOP Merkspecialist Garage Peelaerts te Boortmeerbeek is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van zijn u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Garage Peelaerts is een onafhankelijk hersteller van het merk Peugeot in Boormeerbeek. Vanaf 2019 maken wij deel uit van de PCA Merkspecialisten, een netwerk van onafhankelijke verdelers en herstellers van Peugeot en Citroën, actief in België en Nederland. Tevens zijn wij AutoSN (Autoservice Netwerk) dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij TOP Merkspecialist.

Ons team is klaar voor de toekomst.

Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Bij ons bent aan het juiste adres! Garage Peelaerts; niet te missen!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs in onze werkplaats, wij zetten graag een stapje extra!

Onze website

Contact gegevens

016 60 15 85 info@peelaerts.be https://garagepeelaerts.be
Provinciesteenweg 78 3190 Boortmeerbeek België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×