Garage Peppino

Bij PCA / TOP Merkspecialist Peppino in Lommel kunt u voor onderhoud en reparaties altijd terecht. Gespecialiseerd in Peugeot en Citroën!

PCA / TOP Garage Peppino te Lommel is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA & TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Garage Peppino in Lommel is u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

In 1998 gekozen heeft Garage Peppino besloten om over te schakelen naar het Franse automerk Peugeot. Sinds 2015 zijn wij als extra ook gespecialiseerd in Citroen.

Sinds 1990 is zijn zoon Karl in de garage gekomen, die nu aan het roer staat.

Na dit verhaal kunt u zien dat wij een familiebedrijf zijn dat steeds kiest voor verandering / verbetering om onder een familiaal karakter onze klanten het beste van dienst te zijn. Vandaar onze slogan: ‘’Omdat service belangrijk is!’’

Van onderhoudsbeurt en snelle service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×