Garage Pierre Deputter-Van Eycken

Bij PCA Merkspecialist Garage Pierre Deputter-Van Eycken bent u van harte welkom. Faire tarieven voor de beste service!

Garage Pierre Deputter-Van Eycken

Persoonlijk contact en een onberispelijke service zijn al generaties lang de motor van deze garage. U kan bij deze Peugeot concessiehouder terecht voor nieuwe wagens en tweedehandswagens van het kwalitatieve automerk Peugeot.

PCA & TOP Merkspecialist Garage Pierre Deputter-Van Eycken te Kortenberg is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaaren zijn u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Van onderhoudsbeurt en snelle service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past. Garage Deputter-Van Eycken is de geschikte garage voor het onderhoud, nazicht en voor het uitvoeren van koetswerkherstellingen van uw Peugeot, dankzij jarenlange ervaring en expertise. Het klein onderhoud wordt algemeen gezien aangeraden om het jaar. Als erkende hersteller beschikt Garage Deputter- Van Eycken over de nodige vakkennis en professionele uitrusting voor een optimaal onderhoud van uw Peugeot wagen.

Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer: 02 759 84 48

Graag tot ziens in Kortenberg!

Contact gegevens

02 759 84 48 adeputter@pandora.be
Vissegatstraat 6 3071 Kortenberg België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×