Garage Schel BV

Garage Schel, voor betaalbaar vakkundig onderhoud en occasions..

Garage Schel is al meer dan 85 jaar het kloppende hart van autorijdend Doesburg en Angerlo. Inmiddels komen particuliere en zakelijke rijders vanuit de wijde omtrek naar Angerlo. Zij ervaren dat bij Garage Schel niet alleen hun auto maar ook zijzelf, als bestuurder, de meeste aandacht krijgen. Medewerkers van Garage Schel hebben op het hart gedrukt gekregen dat zij klanten bedienen, zoals zij zelf ook bediend zouden willen worden. Dat betekent dat u een betrouwbaar en pro-actief advies ontvangt als het gaat om reparatie en onderhoud. En dat u ervan op aan kunt dat u gegarandeerd een auto koopt waarvan Garage Schel de kwaliteit kan garanderen.

Onze website Plan uw APK

Enthousiasme gecombineerd met vakmanschap en kwaliteit

Het bedrijf startte in 1932 als smederij in het centrum van Angerlo. Al gauw werden de diensten uitgebreid en de opkomst van het autorijden maakte dat de stap naar garagewerkzaamheden logisch was. Decennia lang waren wij te vinden op de oude vertrouwde plek waar enthousiasme werd gecombineerd met vakmanschap en kwaliteit. Bij de start van het vorige decennium werden vanuit dit enthousiasme de eerste plannen gemaakt om te verhuizen naar de huidige locatie en in 2007 werd het huidige pand feestelijk geopend. Sinds die tijd zijn we in staat om onze autorijders een breder dienstenpakket te bieden, namelijk:

  • Verkoop nieuwe en gebruikte personenauto’s
  • Verkoop elektrische auto’s
  • Verkoop en verhuur van personenwagens
  • Onderhoud en reparatie van alle merken auto’s
  • Specialistisch onderhoud en reparatie van caravans en campers
  • Autowassen in wasboxen en een professionele wasstraat
  • Voordelig tanken van diesel en benzine
  • Schadeherstel

Contact gegevens

0313-490760 info@garageschel.nl https://pcadealerschel.nl
De Koppeling 1 6986 CS Angerlo Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×