Garage van der Meij

Het specialisme van de broers van der Meij is: Autorijden betaalbaar houden.

Garage van der Meij te Hilversum is gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën. Zij profileren zich als PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Garage van der Meij te Hilversum staan altijd voor u klaar.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services kunt u bij ons terecht.
Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs. Garage Van der Meij heeft twee vestigingen in het Gooi met een enthousiast team.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud aan Franse ( Citroën, Peugeot en Renault ) en Zweedse ( Volvo ) auto’s en klassiekers.

 

Onze website Plan uw APK

 

Onderhoud Peugeot & Citroën

Volg je het normale onderhouds schema van groot naar klein dan kan het zijn door de mindere kilometers dat het schema een beetje in de war gooit. Ook in tijden van minder kilometers denken wij met de auto en u mee. U kan de auto al inplannen voor een budget klein beurt. Zo heeft de auto minimaal onderhoud en kunnen wij altijd advies geven wat er nog extra moet gebeuren. De kosten blijven hierdoor laag en je hoeft niet bang te zijn dat de conditie achteruit gaat.

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×