Garage van der Meij

Welkom bij PCA Merkspecialist Garage Van der Meij!

Garage Van der Meij

PCA Merkspecialist Garage Van der Meij heeft een tweetal vestigingen. Beide vestigingen zijn gelegen in het Gooi en zijn gespecialiseerd in onderhoud aan Franse en Zweedse occasions.
Hieruit is het Merkspecialisme in Peugeot & Citroën ontstaan. Tevens verzorgen wij onderhoud en reparatie aan alle overige merken én kunt u terecht voor glasschade!

Garage van der Meij te Maartensdijk is gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën. Zij profileren zich als PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Garage van der Meij te Maartensdijk staan altijd voor u klaar.

Onderhoud Peugeot & Citroën

Volg je het normale onderhoudsschema van groot naar klein dan kan het zijn door de mindere kilometers dat het schema een beetje in de war gooit. Ook in tijden van minder kilometers denken wij met de auto en u mee. U kan de auto al inplannen voor een budget klein beurt. Zo heeft de auto minimaal onderhoud en kunnen wij altijd advies geven wat er nog extra moet gebeuren. De kosten blijven hierdoor laag en je hoeft niet bang te zijn dat de conditie achteruit gaat.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services kunt u bij ons terecht.
Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

0346-214540 info@garagevandermeij.nl https://garagevandermeij.nl
Industrieweg 34 3738 JX Maartensdijk Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×