Huro Auto’s

Huro Auto's is een Bovag gecertificeerd familie bedrijf dat bestaat uit het echtpaar Roefs/Huvenaars en hun twee zonen. Vandaar de naam Huro.

Huro Auto’s

Wij zijn reeds sinds 2000 actief in de autobranche. In november 2014 zijn wij van Odiliapeel naar Uden verhuisd in Noord-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge en betrouwbare auto’s. Bovendien kunnen wij het onderhoud, de apk en reparatie van uw auto verzorgen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Bekijk de site van Huro Auto’s!

Bedrijfsvisie

“Mooi en solide” is al sinds de oprichting het motto van Huro Auto’s. Om u een mooie en solide occasion aan te kunnen bieden, besteden wij veel aandacht aan ons product. Dat betekent dat elke auto met zorg wordt ingekocht en daarom voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt iedere auto door ons volledig nagekeken. Dit geldt voor zowel het technische gedeelte als het exterieur van de auto. Alle auto’s worden voordat ze de showroom in gaan van binnen en van buiten professioneel gepoetst door een gespecialiseerd car cleaning bedrijf. Zo garanderen wij u een solide, schone en frisse auto.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Afspraak maken Contact

Contact gegevens

0413 296057 info@huro-autos.nl
Weverstraat 8 5405 BN Uden Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×