Kneppers Autobedrijf

Kneppers Autobedrijf uit Zoetermeer bestaat al sinds 1966. Inmiddels officieel Honda dealer en erkend Merkspecialist in Toyota.

Onze website Plan uw APK

Kneppers Autobedrijf

Wij bestaan al sinds 1966 en toen stonden wij al klaar voor u. Ik, Richard Kneppers, heb mijn vader in 2007 opgevolgd. Inmiddels is een groot deel van ons team al meer dan 20 jaar werkzaam en uitgegroeid tot Merkspecialist in Toyota. Ook zijn wij trots te vermelden dat wij officieel Honda dealer zijn. Kneppers Autobedrijf is inmiddels uitgegroeid tot begrip in de omgeving van Zoetermeer en daarom uw vertrouwde en vaste prik!

TOP Merkspecialist in Toyota

VETOS is sinds 2002 een nationale merkformule gespecialiseerd in Toyota. Samen met meer dan 120 aangesloten bedrijven staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht met met uw Toyota, maar ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen? Dat kan! neem contact op met ons en plan een afspraak.

Wij zien u graag terug in onze showroom in Zoetermeer!

Ons motto? Je moet het leuk vinden om de klant te helpen! 

Ervaar het verschil, en kom gerust langs, want de koffie staat altijd voor u klaar! Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen.

 

Contact gegevens

0793610910 info@kneppersautobedrijf.nl https://www.vetoskneppers.nl
Rokkeveenseweg Zuid 159 2718 EM Zoetermeer Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×