Maas Auto’s

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz specialist in de buurt van Velddriel? Dan bent u bij Maas Auto's aan het juiste adres!

Maas Auto’s

Als lid van de Mercedes-Bens Specialistengroep staan wij garant voor de beste occasions. Onze showroom bestaan uit een wisselend aanbod van occasions en daarnaast beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats en service afdeling. U bent er daarom ook van verzekerd dat het onderhoud in goede handen is. Wij kennen de auto die u gekocht heeft tot in detail en bij een mogelijke reparatie beschikken we over originele Mercedes-Benz onderdelen. Ook wanneer u de auto niet bij ons gekocht heeft bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto gepaard met een uitstekende service. U bent bij Maas Auto’s altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Onze website  Occasions

Merkspecialist in Mercedes-Benz

Als lid van MBSG werken we samen met een talloze ondernemers met een specialisatie in Mercedes-Benz. De vergaarde kennis wordt gedeeld voor het best mogelijke advies. Of het nu gaat om een betalingsregeling voor de auto, het afsluiten van de verzekering of het afhandelen van uw inruil, wij staan voor u klaar.

Wij verwelkomen u graag in onze ruime showroom en goed uitgeruste werkplaats die gelegen is in Velddriel.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×