Mobiliteitscentre Bodegraven

Mobiliteitscentre Bodegraven is dé PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën bij u in de buurt!

Mobiliteitscentre Bodegraven, dé Merkspecialist in Peugeot & Citroën!

Mobiliteitscentre Bodegraven is al jaren erkend Peugeot & Citroën Merkspecialist.

 

Onze website  Occasions

 

Historie

Als kleine jongen was bij Wimco de interesse voor de autobranche al gewekt. Regelmatig was hij in de plaatselijke garage te vinden op zoek naar onderdelen om zijn skelter te verbouwen. Later kon hij hier op zaterdag kleine klusjes doen. Vanzelfsprekend koos hij voor de opleiding LTS autotechniek. Nadien heeft hij zich met de combinatie van werken en leren tegelijk de kennis en techniek verder eigen gemaakt. Inmiddels zit hij alweer meer dan 30 jaar in het vak met een voorliefde voor de merken Peugeot en Citroën/

Toen zich de mogelijkheid voor deed voor onszelf te beginnen twijfelden we geen moment. Samen met mijn partner Audrey nam ik de sprong in het diepe en per 1 oktober 2016 staan we aan het roer van ons eigen bedrijf: Mobiliteitscentre Bodegraven.

 

Merkspecialist in Peugeot & Citroën

We kozen ervoor ons aan te sluiten bij de PCA Merkspecialisten. Dit houdt in dat wij specialist zijn in deze merken. Wij beschikken over officiële uitleesapparatuur waarmee wij u kunnen voorzien van een passend advies. Mobiliteitscentre Bodegraven maakt als PCA lid deel uit van de vereniging van specialisten voor Peugeot & Citroën. We richten ons op het leveren van goede, betrouwbare en bovendien betaalbare service. Niet alleen voor Peugeot en Citroën, onze service is voor alle merken. On team is volledig up-to-date van alle ontwikkeling bij beide merken en kunnen u op deze een goede aanpak verzekeren. Wij hebben alle kennis in huis om u weer snel de weg op te helpen.

Door te doen wat we zeggen en onze klanten te kennen willen we het dorpse karakter benadrukken. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en voor nieuwe en gebruikte auto’s voor elk merk in elke prijsklasse.

 

Ook onze kleinste klantjes worden niet vergeten. Voor hen staat er een zeer originele kleurplaat in de vorm van een echte auto!
Nieuwsgierig? Kom gerust bij ons langs, de koffie staat klaar!

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×