Mobiliteitscentre Bodegraven

Mobiliteitscentre Bodegraven. Ons bedrijf staat geheel in het teken van de merken Opel, Peugeot en Citroën.

TOP Merkspecialist Bodegraven

Als PCA lid zijn wij de plek voor u voor uw Peugeot en Citroën. Kom langs bij Mobiliteitscentre Bodegraven!

 

Onze website Plan uw APK

 

Audrey Huisman ziet de uitbreiding als “een logische stap. De onderstellen en motoren van Opel zijn identiek aan die van Peugeot. Wij zijn sinds 2016 PCA Merkspecialist en hebben daardoor de kennis in huis om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Bovendien zijn en blijven wij bij PCA onafhankelijk, hebben we een grote mate van vrijheid en kunnen we door gezamenlijke inkoop altijd scherp geprijsde originele onderdelen aanbieden.”

 

Over TOP Mobiliteitscentre Bodegraven

Als kleine jongen was bij Wimco de interesse voor de autobranche al gewekt. Regelmatig was hij in de plaatselijke garage te vinden op zoek naar onderdelen om zijn skelter te verbouwen. Later kon hij hier op zaterdag kleine klusjes doen. Vanzelfsprekend koos hij voor de opleiding LTS autotechniek. Nadien heeft hij zich met de combinatie van werken en leren tegelijk de kennis en techniek verder eigen gemaakt. Inmiddels zit hij alweer meer dan 30 jaar in het vak met een voorliefde voor de merken Peugeot en Citroën.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×